11 Ağustos 2013 Pazar

Renekton Nasıl Oynanır Detaylı Anlatım - Türkçe Renekton Rehberi



Merhaba arkadaşlar. Yoğun istek üzerine Renekton  rehberi yapmaya karar verdim. Mümkün olduğunca her konuya değinmeye ve ayrıntılı bir şekilde anlatmaya çalışacağım. 

Rün ve Kabileyetler.





Skill sırasını da sebebiyle beraber yazalım. 

Q E W sırası iyidir. Sebeplerine gelirsek: 

Q bizim kısa mesafe de olsa range harassment aracımız. Ayrıca fury ile güzel hp veriyor. Bundan sonra W fulleyelim o çok vurmuyor mu demeyin. W neredeyse tamamen AD mize göre damage vuruyor. Yani siz gidip w ya level verirseniz gücü 20 damage artar. Ancak E fullerseniz Arm pen artar, damage gidiş 30 geliş 30 toplamda 60 artar ve en önemlisi CD azalır. E zaten kombomuzu asıl çekmemizi sağlayan skilldir. E olmazsa ne kaçabiliriz ne de başkasını yakalayabiliriz ne de arm pen kullanabiliriz. O yüzden E yi W dan önce fullemeyi mantıklı buluyorum. 


Genel olarak anlatırsak Renekton  ile tamamen early game de avantajlı çıkmak için oynayacağız. Daha çok rakibi outfarm bırakmaya çalışacak ve fırsatını bulursak öldürmek için hamle yapacağız. Minionlara yakın durmanızı ve agresif oynamanızı öneririm. Ama mümkün olduğunca lane i az pushlamaya çalışın . Skillerimizi mümkün olduğunca kullanmayacak ve düşman, minionlara last hit yapmaya gelince E skilini kullanmadan AA W AA Q ile damage vermeye çalışacağız. E skilini düşmanın canı yarıya yakın veya daha az değilse kullanmamanız iyi olur. Düşmanı öldürebileceğimizi düşündüğümüz zaman E skilini kullanabiliriz (öldüremezsek ve canı çok az kalırsa problem olmaz. Düşman gank atarsa zaten rakip solo topun canı az olacağı için sıkıntı yaşamayız.) aksi takdirde tek kaçış skilimizi öldüremeyeceğimiz düşmana biraz damage vermek için kullanmış oluruz ve gank yediğimizde kaçamayız. Early i kaybetmek renekton  için çok tehlikeli olur. 


Genel Build.


Eğer karşı takım saldırı gücüne fazla yatkınsa yukarıdaki build ideal ama daha çok ap varsa Güneş ateşi pelerini yerine koruyucu melek alınabilir.

Profesyonel oyunlarını aşağıdan bulabilirsiniz.









Rehber alıntı yapılarak oynamalar yapılmıştır OBA'ya teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder